fura smaku

Konferencje i szkolenia

Pakiet konferencyjno-szkoleniowy I

Przerwa kawowa

Napoje:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier
Drobne ciasteczka maślane

Lunch:

Bufet sałatkowy:

Sałata grecka
( ser feta, różnokolorowe papryki, oliwki czarne i zielone, dresing ziołowo – czosnkowy )
Sałatka tropikalna
( wędzone piersi z indyka, słodka kukurydza, plastry ananasa w zalewie, dresing słodko-majonezowy )
Sałatka tuńczykowa
( tuńczyk atlantycki, kukurydza w słodkiej zalewie, ryż długoziarnisty, papryka drobno siekana, oliwa z oliwek )
Sałatka z selera z rodzynkami i pomarańczą
Sałatka z kapusty pekińskiej i kolorowymi paprykami

Bufet gorący:

Francuska zupa cebulowa z grzankami
Schab karkowy w delikatnym sosie Dijon
( plastry soczystej karkówki w aksamitnym sosie z musztardy Dijon )
Kopytka domowe, ziemniaki opiekane
Marchewka – karotka z masłem i bułką
Wybór surówek

Desery:

Wybór ciast polskich
Kompozycje owoców sezonowych
Napoje – bez limitu:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier

Pakiet konferencyjno-szkoleniowy II

Przerwa kawowa:

Napoje – bez limitu:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier
Drobne ciasteczka maślane

Lunch:

Bufet sałatkowy:

Sałata zielona z orzechami włoskimi
Sałatka z czerwonej kapusty z bakaliami
Sałatka makaronowa
( makaron, kiełbaski cielęce opiekane, różnokolorowe papryki, dresing ziołowy )
Sałatka meksykańska
( trzy rodzaje fasoli, żółty ser, groszek zielony, świeży ogórek, dresing czosnkowy )
Sałatka z piklinga z warzywami i dresingiem jogurtowym
( pikling, parzona czerwona cebula, sałata lodowa, zielony groszek )

Bufet gorący:

Żurek staropolski z jajkiem i białą kiełbasą
Bułeczki wykwintne
Saltimbocca
( sznycle indycze z szynką parmeńską i liśćmi szałwi )
Ryż duszony z warzywami, ziemniaki po polsku
Jarzynki gotowane na parze

Desery:

Wybór ciast polskich
Kompozycje owoców sezonowych

Napoje – bez limitu:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier

Pakiet konferencyjno-szkoleniowy III

Przerwa kawowa:

Napoje – bez limitu:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier
Drobne ciasteczka maślane

Kanapki dekoracyjne ( 2 szt. / os. ) z:

łososiem norweskim wędzonym i grecką limonką
węgierskim salami w towarzystwie czerwonej papryki
szynką z góralskiej beczki z cebulką perłową
serem z nutą francuską i winogronem
przepyszną pastą na bazie sera z orzechami włoskimi

Lunch:

Bufet sałatkowy:

Sałatka włoska
( jarzyny gotowane na parze, groszek zielony, dresing majonezowy ostry )
Sałatka szopska
( ser feta, różnokolorowe papryki, oliwki czarne i zielone, dresing ziołowo-czosnkowy )
Sałatka bawarska
( ziemniaki pieczone, bekon wędzony, ogórek kwaszony, papryka konserwowa, dresing majonezowo-koperkowy )
Bufet gorący:

Zupa gulaszowa z zacierkami
Roladki z indyka z nadzieniem ze szpinaku
( indyk faszerowany liśćmi szpinaku z wyśmienitym sosem maślanym )
Ziemniaki po polsku, kopytka domowe,
Jarzynki gotowane na parze

Desery:

Słodkie babeczki z:nadzieniem śmietankowym i owocami, toffi, serem
Kompozycje owoców sezonowych

Napoje – bez limitu:

Kawa rozpuszczalna
Herbata Lipton, Early Gray
Wybór herbat owocowych
Soki owocowe w pełnym asortymencie
Woda mineralna gazowana
Woda mineralna niegazowana
Dodatki: mleczko, cytryna, cukier

Oferujemy pełną obsługę cateringową konferencji na terenie Warszawy, okolic i na terenie całego kraju. Zapewniamy przygotowanie na najwyższym poziomie wszystkich potrzebnych potraw. Ponadto zapewniamy obsługę oraz sprzęt: stoły bakietowe, krzesła, bieliznę stołową, pokrowce na krzesła, pełen zestaw zastawy stołowej dostosowanej do wybranej przez Organizatora opcji.